Termeni si Conditii

Termeni și condiții de utilizare a siteului www.uppcrypto.com:

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesați acest site.

1. DESCRIEREA SERVICIILOR

Uppcrypto.com pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general, și nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie actuale.

2. NEANGAJAREA RASPUNDERII

Uppcrypto.com nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.

Uppcrypto.com nu garantează în nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest sit.

Uppcrypto.com nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe site.

Uppcrypto.com nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul niciunui material prezentat pe acest site. 

3. REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele şi informațiile conținute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoțite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

4. LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Uppcrypto.com nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

5. ÎNCHEIEREA ACORDULUI

Uppcrypto.com își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile şi politicile în orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.